Klik hier voor een impressie van het zomerfestival 2017

Het programma van zondag 15 juli.
Rondeel Podium (muziek)

  • The Lighthouse
  • Starfish
  • The Tibbs

Zijvelden (Theateracts)

  • Fabuloka Contra
  • Iwan Dam

De Poort

  • Noblesse Oblige

De Rozentuin

  • Duo Musa met La Factoria

 Oprijlaan

  • Toos straatorkest

De Oude Moestuin

  • Door PWN georganiseerde activiteiten                           12.30 – 17.30 uur

klik hier voor de plattegrond van het festivalterrein

Blokkenschema2

Ronddeel, Podium;

The Lighthouse

Frisse,  dansbare  popsongs,  dat  is  het  handelsmerk  van  de  jonge  Leuvense  popband  The Lighthouse.  Hun  melodieuze  cocktail  van  meerstemmige  zang  met  gitaar,  toetsen  en swingende  drums  zorgt  zowel  op  plaat  als  op  het  podium  voor  een  instant  goed  humeur. Dat  het  succesrecept  van  The  Lighthouse  werkt,  bewijst  het  mooie  rijtje  hoogtepunten.  Zo bracht  een  reeks  van  meer  dan  100  live  shows  de  band  onder  andere  op  het  Hongaarse Sziget  Festival,  Pukkelpop,  Suikerrock,  Maanrock, Crammerock .

The lighthouse

Starfish

Met  hun  zonnige  mix  van  ska,  punk  en  reggae  nemen  de  vier  jongens  van Starfish je  direct  mee  naar  het  strand.  Met  hun  roots  in  de  IJmond  aan  de Noord – Hollandse  kust is  dat  ook  niet  zo  gek.  Deze  guys  ademen  gewoon  de  zee  en  het  zomerse  strandleven,  en  weten  dit  om  te  zetten  in  een explosieve  party  waarbij  de  slippers  door  de  lucht  vliegen!

Starfish

The Tibbs

The Tibbs zijn begonnen als cult act die obscure instrumentals en vergeten classics uit de Memphis Soul en Northern Soul van de zestiger jaren onder het stof vandaan haalde, maar direct ontstond de behoefte het repertoire uit te breiden met eigen werk. Het heeft geleid tot een moddervette mengeling van vlammende originals met hier of daar nog een meedogenloze cover.

The tibbs

 Zijveld;

Fabuloka  contra

Contra is een vervreemdende circustheatervoorstelling over de schaduw. Iedereen heeft een schaduw, verschillende kanten van jezelf die je niet vaak laat zien.  Door gebruik van zwarte morph-suits, maken de artiesten de schaduw tastbaar. Ze gaan ermee in duet of in gevecht. Technieken die aan bod komen zijn; acrobatiek, mime, theater en maskerspel. Door de verschillende lagen van de voorstelling is Contra geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar, zeker ook volwassenen.

Fabuloka

Iwan Dam  – Burning Raspberries

Burning Raspberries is een voorstelling die op een poëtische manier speelt met rook, vuur, geuren  en smaak. Abstracte beelden en intrigerende momenten worden afgewisseld met grappige en heldere handelingen. Een spectaculaire straattheateract die entertainment combineert met koken.

Iwan van Dam

De Poort;

Noblesse Oblige

Een curieus voertuigje, voortbewogen door twee chique lakeien. Ze trippelen, draven en walsen u tegemoet op de maten van barokmuziek. Houden ze halt? Gaat er iets officieels gebeuren? Wordt voor u de rode loper uitgerold? Wat of wie verschuilt zich achter de gordijntjes?  Of bent u die prins of prinses die plaats mag nemen in de draagkoets? Voel u als een vorst en maak een ritje in de draagkoets, voortbewogen door twee lakeien.

Noblisse Oblige

De Rozentuin;

Duo Musa met La Factoria

Duo Musa trakteert u op een heerlijke voorstelling vol humor en acrobatiek van wereldklasse. Slapstick, spanning, sensatie en luchtacrobatiek op 8 meter hoogte komen samen in de lollyfabriek waar niet alles loopt zoals het zou moeten. Duo Musa, dit keer in de rol van fabrieksmedewerker, weet letterlijk met kunst en vliegwerk de fabriek draaiend te houden en alle brandjes te blussen. En in de finale presenteert het duo vol trots een smakelijke lolly!

La Factoria

Oprijlaan; 

Toos straatorkest.

Ieder plein wordt zomaar een concertzaal 16-persoons straatorkest

Toos, de leden zijn voor een groot deel afkomstig uit Heemskerk,  is al sinds 1986 een blaas orkest met een heel eigen gezicht en een unieke klank. Een straatorkest, maar bepaald niet van de straat, zogezegd. De arrangemen ten zijn vaak behoorlijk geraffineerd, het programma is zeer afwisselend. En bovendien brengt het orkest de muziek op een manier die vaak aan straat- theater grenst. Het publiek lijkt er altijd even veel van te genieten als de muzikanten zelf.

Toos straatorkest

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: